Család

56 kilométert gyalogol a munkába a nagypapa

A munka és a család a két legfontosabb dolog az életében.

A 61 éves Steve Simoff egy szállodában dolgozik éjszakai portásként a Missouri államban található Osceola városában. A férfi innen 56 kilométerre lakik, ám nem engedheti meg magának, hogy autóval járjon, mint ahogy azt sem, hogy közelebb béreljen lakást, így mindennap gyalog teszi meg az utat a munkába.

56 kilométert gyalogol a munkába a nagypapa

Steve a feleségével, Reneevel és a most már 22 éves, örökbe fogadott unokájukkal, Stevennel él. Az asszony 9 évvel ezelőtt agyvérzést kapott, és máig is betegeskedik. Az unoka korábban éjszakai raktárosként dolgozott, ám január óta nem talál munkát, így jelenleg mindannyian az idős férfi keresetére vannak szorulva.

A nagypapa nem szokott stoppolni, de az ismerősök vagy a seriffi hivatal emberei olykor elviszik egy darabon, visszafelé pedig az egyik munkatársa fuvarozza az út egynegyedén. Simoff saját bevallása szerint még szereti is a hosszú gyalogutat a mezőkkel szegélyezett út mentén, igaz, kissé veszélyes is, hiszen a teherautók olykor hatalmas sebességgel húzna el mellette.

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top