Család

Itt a szülővé válás Szent Grálja!

Tőlünk is jócskán függ, hogy szüleink viselkedése, mintája milyen hatással van arra, hogy mi magunk milyen társak, szülők leszünk. Ehhez kapsz most egy klassz iránytűt!

“Hogyan válhatok jobb szülővé?”

Itt a szülővé válás tankönyve!

“Miért követem el ugyanazokat a hibákat, amelyeket a szüleim is elkövettek?”

“Miért sikertelenek a kapcsolataim?”

Itt a szülővé válás tankönyve!

Többé nem kell ezeken rágódnod, mert itt a mentőöv!

L. Stipkovits Erika: Szeretettel sebezve – Szülőkről felnőtt gyerekeknek című könyvében izgalmas példákon, terápiás eseteken át, precízen és érthetően mutatja be a szülőtípusokat és azok hatását ránk, gyermekeinkre, kapcsolatainkra vagy éppen egészségünkre. Ráadásul a klinikai szakpszichológus-pszichoterapeuta – akinek a Tévhitek című sorozatát jól ismerheted az NLCafé oldaláról – önismereti teszteket és praktikus tanácsokat is ad arra, hogy közelebb juthass az optimális, bátorító szülőtípushoz.

A könyvből megismerheted a gyakran keveredő típusok hatásait a gyermekekre, a felnőttkori életedre, kapcsolataidra, és segít abban, hogy felismerd szüleid nevelési stílusát és szülőként a sajátodat is. Tesztjei és gyakorlatai – melyeket szüleinkkel, testvéreinkkel, párunkkal is végezhetünk – fejlesztik önismeretünket, így életünk teljesebbé, szülői viselkedésünk, családi és párkapcsolatunk is harmonikusabbá válhat.

December 3-án kérdezni is tudsz a szerzőtől!

Ha tele vagy még kérdőjellel – akár a szülőtípusokkal, akár a gyerekneveléssel kapcsolatban –  kérdezd bátran az írónőt! L. Stipkovits Erika előadása, majd az azt követő beszélgetés december 3-án (csütörtökön) lesz a Budapest Music Centerben, 18:00 órától. Az eseményre itt vásárolhatsz jegyet.

Itt a szülővé válás szent grálja!

Olvass még a gyereknevelésről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top