Család

Megmentette terhes édesanyja életét egy négyéves kislány

Sőt, a születendő kistestvéréét is.

A négyéves Calise Manning múlt hét szerdán kilenc hónapos terhes édesanyjával, Centerriával volt otthon, amikor az asszony epilepsziás rohamot kapott. A kislány nem blokkolt le, hanem azonnal tárcsázta a segélyhívót. “Remeg, és kisbabája lesz. Az anyukám tényleg terhes, kisfia lesz, és nagy szüksége van a segítségre” – mondta a telefonba. 

Amikor az anya magához tért, Calise ott állt mellette, és megnyugtatta, hogy a mentők már úton vannak. Hamarosan meg is érkezett a segítség, a kismamát kórházba szállították, pénteken pedig életet adott a kisfiának.

Az epilepsziás anya tudatosan készítette fel a kislányát arra, hogy mit kell tennie, ha vészhelyzet alakulna ki. Megtanította neki a segélyhívó számát és azt, hogy mit kell mondania a diszpécsernek.

A diszpécser, aki fogadta a hívást, javaslatot tett arra, hogy a kis Calise kapjon egy díjat, amiért ilyen hősiesen viselkedett az ijesztő helyzetben.

Megmentette édesanyja életét egy négyéves kislány

Forrás: Yahoo News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top