Család

Ezért az eljegyzési fotóért őrülnek meg a netezők

Pillanatok alatt az internet sztárjává vált egy amerikai pár, akik nem mindennapi eljegyzési fotóval jelentették be, hogy májusban összeházasodnak.

Stevie Beard és Brady Hogevoll nem kértek a sablonos eljegyzési fotókból. A fiatal pár vicces formában akarta tudatni szeretteikkel, hogy összeházasodnak, ezért egy nagyon különleges fényképet csináltattak a fotóssal. Mivel a fiú szülei imádnak vadászni, a srácot fejjel lefelé fellógatták arra a járműre, amivel a lelőtt vadat szokták hazaszállítani. Az előtérben pedig a büszke ara pózol, fegyverrel a kezében és egy táblával, melyre azt írták: “a vadászatnak vége!” A fotót a helyi vadásztársaság is megosztotta Facebook-oldalán, ahol sok boldogságot kívántak az ifjú párnak, azóta pedig már közel harmincezer internetező rakta ki saját falára. Bár a kép kétségtelenül mókás, nem bírunk szabadulni a gondolattól, hogy ha ehhez hasonló itthon készül el, akkor annak egy disznóvágás lett volna a helyszíne.

Joshua Rainey Photography
Joshua Rainey Photography

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top