Család

Megismerkedésük előtt 15 évvel közös fotón szerepeltek

A vőlegény az esküvő előtt néhány nappal fedezte fel magát a menyasszony egyik gyerekkori fotóján.

Donna és Alex még gyerekként látogattak el a szüleikkel a floridai Disneylandbe, méghozzá ugyanazon a napon. A kislány családja akkor fotókat is készített Donnáról (a kép jobb alsó sarkában) és a testvéreiről.

Donna és Alex másfél évtizeddel később ismerkedtek meg egymással, szerelembe estek és öt évvel később úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Az esküvő előtt néhány nappal régi, családi fotókat nézegettek, amikor Donna egyik, Disneylandben készült képén Alex döbbenten pillantotta meg az édesapját és saját magát is, a háttérben, babakocsiban ülve.  

Forrás: //thebsreport.wordpress.com

Alig néhány méterre voltak egymástól

Forrás: thebsreport.wordpress.com

Azért is különleges, hogy egyszerre voltak ugyanazon a helyen, mivel akkoriban még két külön országban éltek. Donna “helyben”, az Egyesült Államok Florida államában lakott, Alex viszont Kanadából érkezett nyaralni a családjával.

“Örülök, hogy még azelőtt megkérte a kezem, hogy megtaláltuk volna a képet, mert így biztos lehetek benne, hogy azért tette, mert szeret, és nem azért, mert úgy érezte, hogy így kell lennie, ez a sorsunk” – mondta Donna egy tévériportban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top