Nővére tanította meg járni a műlábakkal élő kisfiút

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Édességgel vette rá öccsét a kislány, hogy használni kezdje a művégtagjait.
2016. 12. 31. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A kis Louie Jenkins mindössze hat hónapos volt, amikor egy betegség miatt mindkét lábát amputálni kellett. A kisfiú tavaly nyáron aztán művégtagokat kapott, ám az orvosok arra figyelmeztették a szülőket, elképzelhető, hogy a fiuk soha nem fog tudni járni.

Louie hatéves nővére, Francesca azonban elhatározta, hogy megtanítja járni az öccsét. Mivel tudta, hogy Louie nagyon szereti a macis gumicukrot, ezért azzal próbálta rábírni, hogy lábra álljon. Az ötlet pedig bevált.

Nővére tanította meg járni a műlábakkal élő kisfiút

„Mindannyian láttuk, ahogy felállt, és Francesca felé indult. Annyira eltökélt volt az arca, ahogy megtette az első lépéseit, hogy el sem akartuk hinni. Az édesség működött. Fantasztikus pillanat volt, nagyon meghatódtunk” – mesélte a gyerekek édesanyja, Julie a Daily Mail riportjában.

Louie most kétéves, és ahogy nő, mindig újabb, a testméreteihez igazodó művégtagot kap, jelenleg már a negyedik párat használja. Már teljesen megszokta a lábprotéziseket, és ugyanúgy totyog, akár bármelyik vele egyidős kisgyerek.

„Annyi mindenen keresztülment az élete korai szakaszában. Igazán lenyűgöző! Hétről hétre javul és egyre többre képes. Egyre magabiztosabb, én és Warren nagy reményeket fűzünk hozzá” – mondta büszkén az anya.

Forrás: Daily Mail

Olvass tovább