Család

Rekorder fogyás: 127 kilót fogyott Emma

Sok látványos fogyást láttunk már az elmúlt években, de kétségkívül Emma Sealey-é az egyik legnagyobb teljesítmény: 127 kilóval lett kevesebb. Íme, a módszere!

Emma Sealey akkor kezdett el hízni, amikor közeli barátja meghalt. “Kikészültem, és gondolom, az evéssel próbáltam vigasztalni magam” – nyilatkozta a Daily Mailnek. Csak akkor érezte magát boldognak, amikor nassolhatott.

Ám elérkezett az a pont, amikor már alig tudott közlekedni a lakásban, a vőlegénye autójába alig tudott beszállni, és a biztonsági övet sem volt képes bekapcsolni. Ennél is fontosabb, hogy egészségügyi problémái lettek: “csoda, hogy nem kerültem tolószékbe” – emlékszik erre.
Amikor először szembesült a súlyával, elborzadt, és megfogadta, negyvenéves koráig változtat a helyzeten. “Undorodtam magamtól” – mondta röviden erről a pillanatról.

Sokan azt tanácsolták neki, végeztessen műtétet, zsírleszívást, vagy helyeztessen fel gyomorgyűrűt, ám ő úgy érezte, ezt a problémát ő idézte elő, tehát neki is kell megoldani. “A műtét azoknak való, akik már nem tudnak mozogni, edzeni sem.”

Emma a fogyása előtt kolbászt és csipszet evett ebédre, ezeket most halra és zöldségre cserélte, édesség helyett pedig gyümölcsöt kezdett enni. Emellett elkezdett futni és biciklizni.

Rekorder fogyás: 127 kiló mínusz
Rekorder fogyás: 127 kiló mínusz

Az eredménye szinte hihetetlen: 127 kiló mínusz, de ennél is fontosabb, hogy végre jól érzi magát: “Most már szívesen nézem meg magam a kirakatban, Briannek is jobban tetszem, és még a biztonsági öv miatt sem kell aggódnom.”

Rekorder fogyás: 127 kiló mínusz
Rekorder fogyás: 127 kiló mínusz

További fotókat itt nézhetsz meg a hatalmas eredményről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top