Család

Felcsapott operatőrnek a kameratolvaj sirály

A filmezés nemcsak az ember szórakozása lehet, az állatok is komoly érdeklődést mutatnak. Nemrég például egy sirály készítette el élete első kisfilmjét.

Az élet minden nap szolgál valami mókás hírrel, a fotós mormoták után a mai napi komédia egy operatőr San Franciscó-i sirályról szól, aki ellopott egy kamerát, majd filmezni kezdett. Első filmje alapján határozottan állíthatjuk: egészen tehetséges, kiváló felvételt készített a Golden Gate hídról háttérben a lemenő nappal.

A sirály egy francia turistától ragadta el annak bekapcsolt kameráját, aztán sajátos kameraállásból lefilmezte a hidat, végül pedig visszatette a partra a kamerát, és elrepült. A készüléknek nem esett baja. A film is happy enddel zárul: a végén rohanva megérkezik a kamera gazdája, felemeli a földről a készüléket és belenevet. A filmnek eddig 2 millió nézője volt – de a magunk részéről azért nem vagyunk meggyőződve róla, hogy nem egy ötletes kitalációról van szó.

Bizonyítékként mutatunk még egy filmet, operatőr sirályokból azonban több is van, döntsétek el, szerintetek valós-e a sztori!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top