Család

Modell lett a Down-szindrómás tini

Énekelt, táncolt és rengeteget nevetett a fotózáson a fiatal lány.
Karrie

Karrie

Kép: Facebook

A amerikai Karrie Brown energikus, mosolygós, 17 éves lány, aki imádja a divatot, és egy ideje modellkedni szeretne. Az édesanyja, Sue pedig úgy döntött, támogatja Down-szindrómás gyermekét abban, hogy megvalósuljon az álma.

Sue augusztus közepén létrehozott egy Facebook-oldalt, melyen minden nap újabb fotókat tett közzé Karrie-ről, amint a kedvenc márkája, a Wet Seal ruháit viseli. Az oldal hamarosan a divatcég figyelmét is felkeltette: felkérték, hogy legyen a márka új modellje, amire ő és édesanyja örömmel mondtak igent.

“Azt kérte, hogy tegyünk fel Justin Biebert, így énekelni és táncolni tudott a fotózás alatt. Rengeteget nevettünk. Nagyon természetes volt a kamera előtt” – mesélte Jasmin Ezaby, a cég munkatársa egy sajtónyilatkozatában.

Az elkészült képeket néhány hét múlva hozzák nyilvánosságra a divatcég weboldalán. Karrie pedig máris új célt tűzött ki maga elé: az egyik legnépszerűbb amerikai tévéműsorban, Ellen DeGeneres show-jában szeretne táncolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top