Család

Megmentette kishúga életét a Down-szindrómás lány

Tragédia történhetett volna, ha a Down-szindrómás tini leblokkol, amikor a húga életveszélybe került.

A 12 éves, Down-szindrómás Carin Richardson és a testvérei a napon szárítkoztak egy kiadós pancsolás után, amikor a lány úgy döntött, hogy egy kicsit visszamegy még úszkálni a kerti medencébe. Nem vette észre azonban, hogy 3 éves kishúga, Jac’Lynn is követte őt.

Megmentette kishúga életét a Down-szindrómás lány

Az úszni még nem tudó csöppség a medencénél bele akart bújni egy úszógumiba, ám ez nem sikerült neki, a vízbe zuhant és elmerült. Amikor Carin felfigyelt rá, hogy a húga bajban van, nem pánikolt be, hanem azonnal felkapta az úszószemüvegét, odaúszott Jac’Lynnhez és kihúzta őt a vízből, majd bevitte a házba. A pici lány rengeteg vizet köhögött fel, kórházba szállították, mostanra azonban már teljesen jól van.

A család azért is nagyon büszke Carinre, mivel a Down-szindrómások reakcióideje lassabb, ám ebben az esetben a lány gyorsan és határozottan reagált a helyzetre. A kishúga minden bizonnyal neki köszönheti az életét.

Forrás: Elite Daily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top