Család

Hétszemélyes bringát épített a nagycsaládos anyuka

A különleges járművön egyszerre tudja szállítani mind a hat gyerekét, méghozzá egészséges és környezetkímélő módon.

Az amerikai Portland városában élő anya, Emily Finch néhány hónapja még egy hatalmas, 9 személyes terepjárót hajtott, ám egy nap úgy érezte, itt az ideje változtatni a család közlekedési szokásain. Úgy döntött, hogy hat gyermekével együtt biciklivel jár majd.

Egészséges és látványos

Egészséges és látványos

Forrás: moms.today.com 

 

Az asszony egy igencsak látványos, hétszemélyes bringát rakott össze: a saját, valamint a legidősebb gyereke kerékpárját összeépítette egy hatalmas “talicskával”, amiben a kisebb gyerekek utazhatnak, de bevásárlás után akár a szatyrok is elférnek benne.

Egy kerékpáros szaklapnak adott interjújában bevallotta, hogy az első időkben bizony igen komoly erőfeszítésébe telt mozgatni a nem épp pillekönnyű járművet, hiszen nem volt edzésben, és gyerekkora óta csak alkalmanként biciklizett, ám nem adta fel. Mára belejött a kerekezésbe, és a környék lakói is hozzászoktak a különleges járművön guruló család látványához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top