Család

Befogadta a fül nélküli macskát, most a cicának köszönheti az életét

A fiatal lány magához vette a siket, fületlen cicát, az pedig ezerszer is meghálálta a jóságot: azóta ugyanis ő segít Mollynak leküzdeni pánikrohamait.
Befogadta a fülek nélküli macskát -most a cicának köszönheti életét

Molly és Otitis egymásnak lettek teremtve, és ezt valószínűleg mindketten azonnal tudták, mikor először találkoztak egymással. A macskát korábbi gazdája hagyta sorsára, miután hallószervei megbetegedése miatt elveszítette halását és füleit is, Mollynak pedig társra volt szüksége, hogy enyhítse szorongását nemrégiben történt autóbalesete után.

Mollynak egyébként korábban már volt egy siket kutyája, szóval nem volt számára ismeretlen a speicális igényű állatok gondozása, és azonnal el is árasztotta Otitist végtelen szeretetével.

Befogadta a fülek nélküli macskát -most a cicának köszönheti életét

A macska nem is akárhogyan hálálta meg: Molly szerint elképesztő figyelemmel és szeretettel fordul feléje az állat, aki ráadásul mindig megérzi, mikor gazdáján eluralkodik a szorongás, vagy pánikroham készül kitörni rajta. Ilyenkor ő az egyetlen, aki képes megnyugtatni a fiatal lányt. 

Ilyen egy igazi macska-ember szerelem!

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top