Család

A Harvey hurrikán miatt nem tudtak összeházasodni, álomesküvőt kaptak ajándékba

Közeli barátaik és egy ügyes esküvőszervező segítettek a fiatal páron.

A texasi Chloe és Tim Waterreus esküvője eredetileg szeptember 2-ára volt kitűzve. A ceremóiát az ara családjának házában tartották volna. A Harvey hurrikán azonban mindent tönkretett. A családnak a nagy nap helyett a túlélésre kellett koncentrálnia, amikor a házukat elöntötte az ár.

A fiatal párnak nem lett volna esélye másik esküvőt tartani, hiszen hatalmas károk érték őket, pénzük nem volt, a vőlegény ráadásul két hét múlva kezdi meg a kiképzést a tengerészgyalogságnál.

Közeli barátaik azonban nem hagyták annyiban a dolgot, felkerestek egy profi esküvőszervezőt, Kristina Coxot. Amikor a nő meghallotta, hogy mi történt a párral, elhatározta, segít nekik, hogy a rossz emlékeiket háttérbe szorítsa egy valódi álomesküvő.

Október 7-ére Cox mindent megszervezett úgy, hogy az a párnak egy fillérjébe sem került. Az ara ráadásul az eredetileg kiválasztott ruháját viselhette, ugyanis a varrónő megmentette azt a hurrikán idején.

„Csodálatos volt. Nem csupán szépnek éreztem magam, de áldottnak is. Nem is tudom mennyit sírtam. Varázslatos volt! Annyi ember segített nekünk!” – mesélte Chloe.

abcnews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top