Család

Azt hitte, mesét néz a gyerek, de nagyon nem az volt

Többek között egy pedofil fogorvos is szerepelt a címe alapján ártatlan mesének tűnő videóban.

Peppa malac fogorvoshoz megy – ezzel a címmel szerepelt a Youtube-on az a videó, melyet egy brit édesapa, Joe Pritchard gyanútlanul betöltött a mobilján, majd odaadta a kisfiának, hogy nézze meg, míg a vacsorájára vár. A 3 éves Jack nagyon szereti a Peppa malac rajzfilmeket, megnyugtatja őt ez a mese, ezért az apuka mindig erre keres rá a videómegosztón.

A fiúcska már majdnem teljesen végignézte a fogorvosos videót, amikor apja észrevette, hogy valami nem stimmel. Mint kiderült, nem a mesesorozat egyik hivatalos epizódjáról volt szó, hanem egy manipulált videóról, melyben szerepelt többek között egy pedofil fogorvos és egy műanyag pénisz, mindez rengeteg káromkodással tarkítva.

Youtube

A családapa kiborult, amikor rájött, hogy a kisfia mit néz. Mint mondja, a videón semmiféle figyelmeztetés nem volt azzal kapcsolatban, hogy az nem gyerekeknek való. A férfi szerint az összes ilyen jellegű videót le kellene törölni a Youtube-ról.

Bár a szóban forgó videót azóta már eltávolították, ezt megelőzően 1,8 milliós megtekintésnél járt már, a kommentelők többsége pedig a készítők humorérzékét méltatta.

A Youtube szóvivője az üggyel kapcsolatban elmondta: a videómegosztó év elején bevezetett szabályzatának értelmében azokat a videókat, melyek családi szórakoztató karaktereket nem megfelelő módon mutatnak be, bevéltelszerzésre alkalmatlanná teszik. Jelenleg pedig olyan irányelveket léptetnek életbe, melyek korlátozzák a korhatáros tartalmak megjelenítését.

The Sun 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top