Család

Cuki újságot készítettek cicájuknak a kislányok, hogy legyen mit „olvasgatnia” a macskavécén

Szuper ötletet eszeltek ki a macskának, hogy még az alomjában töltött idő közben se unatkozzon.

A 7 éves Baba Ganoush még kismacskaként került szerető családjához. A cicát mindenki imádja, a gyerekek úgy bánnak vele, mintha a testvérük lenne. Nagy családban ritkán van az ember lányának privát szférája, ez Baba Ganoushsal sincs máshogy.

Forrás: Jarrod Krieger

A gyerekek nemrég észrevették, hogy míg a jószág végzi a dolgát, egész idő alatt meredten a falra bámul, ami nem lehet valami nagy szórakozás.

Forrás: Jarrod Krieger

A lányok úgy döntöttek, találnak valami érdekesebb szórakozást a macsek számára, míg az alomban tölti az idejét. Mivel Baba Ganoush eddig is a falat fürkészte, a testvérek készítettek egy külön a cicus számára szóló újságot, amit a falra ragasztottak, hogy legyen mit nézegetnie az állatnak.

Forrás: Jarrod Krieger

A kreatív nővreknek köszönhetően már nem olyan unalmas Baba Ganoush számára a fürdőszobában töltött idő, és bár valószínűleg nem sokat fog fel az újságcikkekből, szuper kis családtagjai vannak, az biztos!

The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top