Család

Macskagyilkos garázdálkodik a Szent János Kórházban

Sorozatgyilkos szedi négylábú áldozatait a budapesti Szent János Kórházban, aki az elmúlt hónapokban legalább 9 macskát ölt meg. Főként patkánymérget és fagyállót használ, a betegek háborognak.

Valaki módszeresen gyilkolja a budapesti Szent János Kórház területén élő macskákat, amelyek pár éve vették birtokba a kórház parkos területét. A kedves állatokat a dolgozóknál csak a betegek szerették meg jobban, így mindenkit sokként ért, hogy a pszichiátriai osztály környékén élő 13 macska közül már csak 4 vagy életben.

Vittem oda a vacsit Foltinak, amikor feltűnt, hogy erős vérszaga van, és a szája is fekélyes. Aztán jött segítségért a kis Artúr, akiről a vizsgálatok egyértelműen megállapították, hogy megmérgezték. Infúziót kapott, de nem bírta so­káig. Egymás után tüntették el, mérgezték meg őket. A kórház alagsorában csótányok és patkányok mászkálnak, nem értem, miért a kiscicák jelentik a legnagyobb problémát. A betegek vannak a legjobban felháborodva

 – mesélte a Borsnak Surmann Mária, aki több mint harminc éve dolgozik ápolóként.

A lapnak nyilatkozó informátorok szerint a cicák eltűnésének oka az, hogy nemrég „szabályosan” befogták őket, és csak ezután került elő a fagyálló és a patkányméreg. Arról is beszélnek, hogy a kórházon belül még pénzjutalom is jár azokért a macskákért, amelyeket sikerül eltenni láb alól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top