Család

Így reagált a férj arra, hogy neje nem engedte be az ágyba a kutyát

A kutya a múlt évben érkezett a családba, nem mindenki fogadta kitörő lelkesedéssel.

Mikor tavaly egy fiatal lány, McKenna úgy döntött, örökbe fogad egy kutyát, apja nem igazán lelkesedett ötletéért. Azonban a kis Violet lassan belopta magát a család tagjainak a szívébe, legfőképpen az érkezését leginkább nem pártoló apáéba. 

Forrás: Twitter/@doIIpxrts

McKenna szerint van valami az apjában, amit a kutya mindennél jobban imád. A férfi és a kutya között egyre szorosabb kötelék alakult ki. Ez odáig fajult, hogy Violet most már minden estét a szülők ágyában tölt, amivel eddig egyik félnek sem volt problémája. 

Forrás: Twitter/@doIIpxrts

Ám a kutyus nemrég műtéten esett át, ami komplikációk nélkül lezajlott, de a gyógyulási folyamat alatt Violet nem fürödhet. Ezt viszont az anya nem jól tűri, mert a kutyusból nem épp finom illatok áradnak. A nő ezért kikötötte, hogy amíg az ebet nem lehet megmosdatni, nem alhat az ágyban. 

Forrás: Twitter/@doIIpxrts

Mindenki nagy meglepetésére az apa – nagy szolidaritásról bizonyosságot téve – leköltözött erre az időre a kutya mellé, a földre. McKenzie szerint a látvány egyszerre volt nagyon vicces és persze megható – kicsit féltékeny is, hogy kutyája számára nem ő a No.1.

Forrás: Twitter/@doIIpxrts

The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top