Család

Budapesten tűnt el Wilkes Trevor Spencer

A II. kerületi rendőrök a lakosság segítségét kérik Wilkes Trevor Spencer megtalálásának érdekében. A 16 éves fiút tegnap óta nem látták.

A II. kerületi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 16 éves Wilkes Trevor Spencer eltűnése ügyében. A fiú november 8-án reggel a budai II. kerületi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Wilkes Trevor Spencer körülbelül 175 centiméter magas, kék szemű, szőkés-barna hajú fiú. Eltűnésekor fehér inget, fekete zakót, fekete nadrágot és barna cipőt viselt.

Wilkes Trevor Spencer

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Wilkes Trevor Spencert felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top