Család

Hozzáment legjobb barátjához a hatéves kislány

Persze nem igaziből: a harmadik nyitott szívműtétje előtt ez volt a kívánsága, a barátja és a szülők pedig teljesítették a kérését.

„Amikor kiderült, hogy veleszületett szívrendellenessége miatt a közeljövőben egy harmadik, nyitott szívműtétre is szüksége lesz, a fiam hatéves barátnőjének csak egyetlen kívánsága volt. Hogy hozzámehessen a fiamhoz” – kezdte egy nem mindennapi képsorozat történetét az egyik főszereplő édesanyja, Tracy Laferriere.

Az anyuka elárulta, egyáltalán nem lepődött meg Sophia esküvőre vonatkozó kérésén. A cserfes kislány már korábban is kért barátjától, Tracy kisfiától romantikus dolgokat. „Az óvodai ballagásukra például egy tucat vörös rózsát kért, mert a vörös a kedvenc színe. A fiam pedig büszkén és boldogan teljesítette a kérését, miközben azt mondogatta, bármit megtesz, ami Sophiát boldoggá teszi.

Nem csoda, hogy ezek után a kicsik esküvője is megvalósulhatott. „Persze igazából nem házasodtak össze, csak beöltöztek csinos ruhába, és csináltunk róluk egy cuki képsorozatot. Az egyik barátnőm, Marisa odáig van ezért a két apróságért, és önként vállalta, hogy elkészíti róluk a képeket.”

A bájos gyerekekről készült képek aztán kikerültek Marisa Facebook-oldalára is, ahonnan vírusszerűen terjedni kezdtek. Mondjuk, ezen egy percig sem csodálkozunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top