Család

Boriszka azt állítja, hogy a Marson élt

A fiú szerint minden megváltozna a Földön, ha felnyitnák a Szfinxet a füle mögött található berendezés segítségével.

Az oroszországi Volgográdban élő Boriszka Kiprijanovics azt állítja, hogy a Marson élt azelőtt, hogy a Földön újraszületett volna. A szülei pedig hisznek neki.

A fiú édesanyja elmondta, hogy Boriszka különleges képességei már egészen kicsi korában megmutatkoztak. Már kéthetes korában önállóan tartotta a fejét. Egyévesen beszélt, másfél évesen pedig már olvasott, rajzolt és festett.

Már óvodáskorában megmutatkozott elképesztő nyelvi és írástehetsége, illetve átlagon felüli memóriája.

Bár semmit sem tanítottak neki a csillagászatról, Boriszka gyakran beszélt a csillagrendszerekről, a Marsról és idegen civilizációkról. Csillagászati tudása a szakembereket is lenyűgözte.

A fiú kijelentette, hogy a Marson a távoli múltban nukleáris háború zajlott, melyet csak néhányan éltek túl, akik menedékeket és új fegyvereket építettek.

Magáról azt állítja, hogy egy marsi pilóta volt, aki a Földre érkezett. Azt mondja, a bolygón még sok felfedezni való van, a gízai piramisok pedig hatalmas titkot rejtenek. Állítása szerint megváltozik az emberi élet a Földön, ha egyszer felnyitják a Szfinxet; valahol a füle mögött található a nyitószerkezet.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top