Család

Ez a leleményes anya fillérekből megoldotta gyereke halloween jelmezét

A 28 éves Kristy West 10 hónapos fiát öltöztette fel az egyik üzletlánc háziállatrészlegén talált tökjelmezbe.

Közeleg a Halloween, ilyenkor az angolszász országokban jelmezbe öltözött gyerekek serege indul útra, hogy a Csokit vagy csalunk! felszólítással édességeket gyűjtsenek.

Nem ritka, hogy a szülők komoly összeget költenek csemetéik jelmezére, pedig a ruhák zöme november 1-je után a kukában végzi. Most viszont egy ausztrál anyuka megmutatta, hogyan lehet fillérekből kihozni a maskarát.

A 28 éves Kristy West 10 éves fiát öltöztette tökjelmezbe, a ruhát pedig a Kmart üzletlánc háziállatos részlegén vette. Az egész csupán 7 ausztrál dollárjába került (körülbelül 1450 forint), míg ha a gyerekosztályon vásárol egy hasonlót, az legalább 38 dollárjába, azaz 7800 forintjába fájt volna. Jól tudja ezt, mert 10 hétig keresett megfelelő kosztümöt, ráadásul mindegyik csak 6 hónapnál idősebb gyerekre volt jó.

Az ügyes anyuka 7 dollárból megoldotta a jelmezkérdést (Fotó: Kmart)

A quennslandi anya az ötletét és a gyerekéről készített imádnivaló fotót megosztotta a Kmart Mums Australia Facebook-oldalon is. A bejegyzést elárasztották a like-ok és a pozitív hozzászólások, a kommentelők pedig alig várták, hogy ők is vegyenek egy jelmezt a Kmartban.

(via Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top