Család

Ittasan vezetett az anya, aki gyerekével egy fának csapódott

Ittas volt az a nő, aki 12 éves gyerekével autóbalesetet szenvedett hétfőn este. Kocsijukkal lesodródtak az útról, és fának csapódtak a Bács-Kiskun megyei Gátér közelében. Mindketten megsérültek, kórházba vitték őket.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál elmondta, hogy az anya fej- és vállsérülést szenvedett a balesetben, 12 éves kisfiát pedig mellkasi zúzódással kellett a traumatológiára szállítani. Az RTL Klub Híradójának a rendőrség megerősítette, hogy az autót vezető szentesi nő ittas állapotban ült a volán mögé, de arról még nincsenek információk, hogy pontosan mennyi alkohol lehetett a szervezetében akkor, amikor autójával Gátér közelében kisodródott, majd egy fának csapódott.

A helyiek hozzáteszik azt is, hogy az adott útszakaszon nagyon gyakran történik baleset, az út ugyanis rendkívül rossz állapotban van, a nagy forgalom miatt nyomvályús az aszfalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top