Család

Nem perel Marton László

Nem perli be rágalmazásért Sárosdi Lilla színésznőt Marton László rendező, akit Sárosdi szexuális zaklatással vádolt meg. Azóta további 8 áldozat jelentkezett.

Úgy értesült a Független Hírügynökség, hogy Marton László rendező eláll attól, hogy beperelje Sárosdi Lillát. A színésznő volt az első, aki nyilvánosság elé állt a szexuális zaklatás történetével, majd később további nyolc nő vádolta meg szexuális zaklatással Marton Lászlót, aki Stohl András szerint is „úriember”.

Marton László korábban közleményben jelentette be, hogy semmi sem igaz abból a történetből, amit Sárosdi Lilla elmesélt, és minden lehetséges eszközzel szembeszáll a váddal, azaz bíróságra viszi a művésznő alaptalan vádaskodását.

Azóta 8 másik nő merte felvállalni, hogy Marton László rendező őket is szexuálisan zaklatta vagy szexuális együttlétre kényszerítette.

A hírügynökség információi szerint a szexuális zaklatással vádolt rendező vélhetően ügyvédje, Bánáti János tanácsára tett le a pereskedésről, ugyanis a rendezőre nézve nem hozhat semmi pozitívumot egy becsületsértési per még akkor sem, ha az őt vádló nők nem tudják bizonyítani állításaikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top