Család

Éjszaka nyitott ki a kutyakozmetikus, hogy megnyírja a bozontos ebet

Floridában vették észre a legyengült, teljesen összecsomósodott szőrű kutyát, a hősies kozmetikus pedig az éjszaka közepén is hajlandó volt kezelésbe venni.

Elképesztően szomorú látvány, mikor egy kutya olyan állapotba kerül, mint a négyéves Lucky. A teljesen legyengült, összetapadt bundájú állatra egy házaspár talált rá a floridai Oviedo utcáin, és mivel nem tudtak mit kezdeni vele, a Facebook-ra írtak ki segélykérő üzenetet.

Szerencsére egy jó fej kutyakozmetikus, Kari Falla azonnal reagált a posztra. Falla jól tudja, hogy amikor egy kutya bundája ilyen állapotba kerül, az már az egészségére is hatással van: nehézkessé teszi az állat számára a mozgást, rontja vérkeringését. A kozmetikus az éjszaka közepén nyitotta ki szalonját, hogy kezelésbe vegye Luckyt, akit hajnali 3-ra sikerült is megmosdatnia és megnyírnia, egyszóval teljesen átalakította az állatot.

Sajnos a kutyusról kiderült, hogy vak és siket is, de szerencsére már jobban van, és jelenleg egy menhelyen várja, hogy végre ő is szerető, gondoskodó családba kerülhessen.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top