Család

Véletlenül kisebb pizsamanadrágot vett feleségének, és ezzel megváltozott az életük

Néha nagyon jó lenne olyasvalaki szemével látni magunkat, aki nagyon szeret minket...

A férfiak nagyrésze (már azok, akik egyáltalán bevállalják, hogy ruhaneműt vegyenek barátnőiknek) retteg tőle, hogy nem fogja eltalálni a megfelelő méretet. Egy férfi története viszont bebizonyította, hogy néha a tévedésekből is kisülhet valami nagyon jó.

Az illető egy karácsonyi pizsamanadrágot szeretett volna vásárolni feleségének, és mikor rájött, mennyire tanácstalan a méretet illetően, szemre próbálta megsaccolni, melyik lehet a megfelelő. Karácsony napján a feleség kinyitotta a csomagot, és a tekintete azonnal elfátyolosodott.

A férj persze megijedt, majd azonnal szabadkozni kezdett, hogy ahogy méregette a nadrágot, úgy ítélte meg, tökéletesen jó lesz majd a nőnek. Az asszony annyit felelt:

Sokat jelent nekem, hogy te így látsz, mert én egyáltalán nem így látom magam.

A nő nem is vitte vissza a szűk nadrágot, helyette inkább elkezdett diétázni és mozogni, ahogy fogalmazott, azért, hogy „olyan dögös legyen, ahogy a férje látja őt”. Öt évvel később pedig valóban jó lett rá az a karácsonyi pizsamanadrág.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top