Család

Furcsán fogalmaz a Weinsten-ügyben az Üvegtigris producere

Több posztot is írt már Harvey Weinsten zaklatási ügyei kapcsán Kovács Gábor producer, szerinte másként működik az amerikai szereposztó dívány, mint a magyar.

Kovács Gábor producer Facebook-posztjában arról ír, hogy valószínűleg hatékonyabban működik Amerikában a szereposztó dívány, mint itt, Magyarországon. Példaként a szexuális erőszakkal többszörösen megvádolt Harvey Weinstent említi, aki „80 százalékos biztonsággal hozta létre minőségi és meghatározó filmjeit”.

Ebbe a 80 százalékba esik Gwyneth Paltrow is, aki szintén azt állította a napokban, hogy zaklatta őt Weinsten, miközben „könnyes szemmel köszönte meg Harvey-nak a női Oscarját” – írja Kovács. A producer Björkkel is példálózik, aki szexuális zaklatással vádolja Lars von Trier filmrendezőt, „de közben hál’ istennek megcsinálták a Táncos a sötétbent!!” – emlékeztet Kovács Gábor, aki szerint „az alkotói zsenialitás és extremitás is magában foglalhat szokatlan megnyilvánulásokat, aminek nyilván kell, hogy legyen határa mindkét oldalról!”

Forrás: Facebook

Végül személyes példát is hoz: „Én pl. erőből szedtem fel a Pataki Ágit (érthetetlen okból nem nagyon tetszettem neki) és azóta is tök jól alakul.”

Frissítés: Kovács Gábor időközben törölte a hivatkozott posztot a Facebookról, mint írja: „Kicsit kezd elcsúszni a kommentek hangulata, törölném a posztjaimat, idáig volt hasznos!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top