Család

Brutálisan megverték a gyermekotthonban a 13 éves lányt

Unokatestvére szerint nyolc gyerek ütötte-rúgta Veronikát a gyulafirátóti gyermekotthonban.

Brutálisan megverhettek egy 13 éves diáklányt a gyulafirátóti gyermekotthonban múlt pénteken, az egész testét véraláfutások borítják. Ezt állítja a lány unokatestvére, aki fényképeket is készített a sérülésekről, amelyeket megosztott a Facebookon.

Az RTL Klub Híradójának riportja szerint az unokatestvér véletlenül találkozott a lánnyal a kórházban, ahol sírva mesélte el neki a történteket.

Veszekedés tört ki, utána pedig verekedés, nyolc gyerek ütötte-rúgta Veronikát.

Az unokatestvér, Hőss Attiláné férje volt Veronika gyámja, a lány évek óta velük élt Sümegen. Apja alkoholista, azután került gyámság alá, hogy anyja meghalt. Két hónapja azonban a hatóságok megszüntették a gyámságot, és a gyulafirátóti gyermekotthonba került.

Az intézményben az unokatestvér szerint annyit mondtak a sérülésekre, hogy a lány leesett a lépcsőről. A tévécsatornával annyit közöltek, hogy azután nyilatkoznak, miután lezárult a rendőrségi nyomozás. Az RTL Klub úgy tudja, Veronikát áthelyezték egy pápai gyermekotthonba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top