Család

Unikornis látogatta meg a haldokló anyát

Azonnal a kisfiát és az unokahúgát hívta videochaten.

A 29 éves Sammi Foxnál múlt héten hétfőn diagnosztizáltak agresszív bélrákot. A nő szervezetét rendkívül gyorsan emészti fel a halálos kór, az orvosok szerint napjai lehetnek hátra.

A kétgyermekes anya a Facebookon közölte ismerőseivel a tragikus híreket. A bejegyzés a törpelovak kölcsönzésével foglalkozó Lisa Walkerkez is eljutott, aki úgy érezte, szeretne tenni valamit Sammiért. Mivel megtudta, hogy a nő szereti az unikornisokat, az egyik terápiás lovukat egyszarvúnak öltöztette, majd meglátogatta Sammit a hospice-házban, ahol ápolják.

Amikor az unikornis megérkezett, Sammi videóhívást indított kisebbik fiával, az ötéves, Down-szindrómás Bobbyval és a kétéves unokahúgával, Brooke-kal, hogy ők is láthassák a mesebeli lényt.

Daily Mail

A testvére elmondta: Sammi a körülmények ellenére sem veszítette el a humorérzékét. Halála előtt igyekszik minden fontos dologról rendelkezni a fiai jövőjétől kezdve a saját temetésééig.

A kis Bobbyt és 13 éves bátyját, Kait Sammi édesanyja neveli majd fel.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top