Család

Túlélte a tűzvészt a család halottnak hitt kutyája

A családtagok a kutya holttestéért tértek vissza, ám Izzyt nagyon is életben találták.

A kaliforniai erdőtüzek miatt rengeteg embert evakuáltak otthonából. Köztük volt a Weaver házaspár is, akiknek néhány napja az éjszaka közepén kellett menekülniük házukból, ám a káosz közepette kutyájuk, Izzy elrohant, így hátra kellett hagyniuk.

A házaspár meg volt győződve arról, hogy a 9 éves berni pásztor elpusztult a tűzben. Fiuk, Jack és vejük, Patrick a rendőrség figyelmeztetése ellenére is visszatértek a család megsemmisült otthonához, hogy megkeressék a szeretett kutya földi maradványait. Amikor azonban hosszú gyaloglás után a helyszínre értek, Izzyt nagyon is életben találták, farkcsóválva rohant feléjük. 

A megható találkozásról videót is készítettek, melyet Jack testvére tett közzé a Facebookon:

Az állatorvos megvizsgálta Izzyt és megnyugtatta a családot, hogy kedvencüknek az ég világon semmi baja nem esett, ami gyakorlatilag csoda.

Jack Weaver elmondta: édesanyját lesújtotta, hogy elveszítették otthonukat, ám mégis nagyon boldog, amiért Izzy megmenekült.

mashable

Címlapi fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top