Család

Ez a bájos fotósorozat hozza össze anyát és lányait

Véletlenül kezdődött az a szívmelengető fotósorozat, amit egy édesanya és két kislánya készítenek.

Az okostelefonok idejében mindenki rengeteg fotót készít, amik zöme legtöbbször feledésbe merül. Egy brit anyuka azonban ragaszkodik ahhoz, hogy a fotók és az azokban őrzött emlékek örökre fennmaradjanak, éppen ezért kieszelt egy tervet: két kislányával minden héten elkészít egyetlen egy képet, amin mindhárman ugyanabban a jelmezben szerepelnek. Ez az ő közös heti programjuk, mindennél jobban összekovácsolja őket. 

A családi tradíció még 2016 januárjában kezdődött, amikor Dominique Davis pont olyan csíkos felsőt adott 3 éves Penny lányára, amilyet maga is viselt, és amikor a 10 éves Amelia is kiperdült a szobájából, rajta is egy ugyanolyan csíkos felső volt. A három lány fuldokló nevetésbe tört ki, és elhatározták, hogy megörökítik a pillanatot – és felteszik Instagramra. Talán mondanunk sem kell, a fotónak akkora sikere volt, hogy elhatározták, folytatják a sorozatot, amit az édesanya barátja, Dominic McAnn készít. 

 forrás: culturainquieta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top