Család

Beparkolta a medencébe az expasija luxusautóját a kidobott barátnő

Az orosz modell nem hagyta annyiban, hogy szakított vele a menő bankár, ezért víz alá küldte a 100 ezer dolláros kocsit.

A menő Wall Street-i bankár, Guy Gentile és a huszonnégy éves orosz modell, Kristina Kuchma másfél éve jártak együtt, amikor hirtelen szakítottak. A válásra azért került sor, mert a nő egy új vállalkozást szeretett volna elindítani, amelyhez a bankártól 50 ezer dolláros kezdőtőkét kért – írta a 24.hu.

A férfi azonban nem vette jó néven a kérést, amely egy étteremben, vacsora közben hangzott el. Azt mondta a modellnek, hogy rossz pasival kezdett, ha azt hiszi, csak úgy pénzt kaphat tőle, és egyúttal végett vetett a kapcsolatnak. A nő már ekkor nehezen viselte a szakítást, és teát öntött a férfi arcába, majd elviharzott.

Nem sokkal később a bankár egy tört angolságú SMS-t kapott a nőtől, hogy némi meglepetés várja a kertben. Gentile halálra rémült, amikor meglátta a medencéjében a százezer dolláros, azaz több mint huszonhatmillió forintos Mercedesét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top