Család

Véletlenül öt napig tartotta fogva a szomszéd macskáját

Egy új-zélandi férfi a drága állatorvosi beavatkozás után zárta a lakásba macskáját... aztán egyszer csak megjelent a VALÓDI macskája.

Tény, hogy két koromfekete macskát nem olyan egyszerű megkülönböztetni egymástól, bár egy gazdától talán még ez is elvárható lenne… Annyi biztos, hogy ennek az új-zélandi macskatulajdonosnak nem jött össze a dolog: egy 130 dolláros állatorvosi beavatkozás után a doki utasítása szerint öt napra a lakásba zárta macskáját – csakhogy kiderült, hogy az nem az ő macskája volt…

Hogy még jobb legyen a történet, a szomszéd még be is kopogott a férfihoz, hogy eltűnt macskája iránt érdeklődjön, de az biztosította felőle, hogy itt csak az ő macskája lakik. Sőt, van koktélcseresznye is a habon: az „elrabolt” macskát (mivel a férfi szerint furcsán viselkedett, és akkor még nem tudta, hogy ez azért van, mert egy tök másik macskáról van szó) az állatorvos javaslatára szorongásoldó gyógyszerekkel is kezelte. Magyarul elrabolt és begyógyszerezett egy macskát – véletlenül.

A szomszéd egyébként nem volt kiakadva a macskarablás miatt, sőt, külön megjegyezte, hogy az állat milyen nyugodtan viselkedik. De vajon tudta, hogy be van nyugtatózva? 

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top