Család

Haldokló kislányuk miatt a kórházban tartották az esküvőt

Gyógyíthatatlan beteg kislányuk utolsó kívánságát teljesítették a szülők.

Mindössze 8 héttel ezelőtt a négyéves Paige-t erős fejfájások kezdték kínozni. Szülei orvoshoz vitték a kislányt, ahol először azt hitték, szimpla fejfájásról van szó, ám utóbb kiderült, hogy citrom méretű agytumora van.

A gyereket megműtötték, de nem lehetett eltávolítani a teljes tumort. Múlt héten elkezdte a kemoterápiát, ám az orvosok megállapították, hogy a tumor visszanőtt és még nagyobb lett. Semmilyen kezelés nem segíthet a csöppségen, mindössze 1-2 hete lehet hátra.

Paige régóta szerette volna, ha a szülei, Tania és Jacob összeházasodnak, a család pedig úgy döntött, teljesítik az utolsó kívánságát. 24 óra alatt szervezték meg az esküvőt. A ceremóniát a kórházban tartották. 

A kis Paige-t virágszóró lánykaként kerekesszékben tolták a szertartásra. Miután a szülők kimondták az igeneket, könnyekben törtek ki, és megölelték kislányukat.

Bár Paige nem tudta kinyitni a szemeit, Tania és Jacob boldogok, hogy gyermekük ott lehetett az esküvőn, és érezhette a felé áradó szeretetet.

dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top