Család

5 hülye hiba, amit mindenki elkövet szakítás után

A szakítás egyáltalán nem könnyű helyzet, szóval meg lehet érteni, ha a legtöbben kicsit megőrülnek tőle... Azért ezekre a butaságokra nem árt odafigyelni...

Ágymelegítő…

Sokan vannak úgy vele, hogy bosszúból vagy a fájdalom enyhítése céljából lefekszenek az első emberrel, aki szembe jön… Vagy ami még rosszabb, valaki olyannal, akivel nagyon nem kellene, például exünk egyik legjobb barátjával vagy azzal, aki régóta teper nálunk, de mi jól tudjuk, hogy sosem akarnánk tőle semmit. Vigyázzunk, mert ezt később még nagyon megbánhatjuk!

Ivás, ivás, ivás

Szakítás után sokan fojtják alkoholba bánatukat, de azért ez hosszútávon nem tartható állapot. Persze ami jár, az jár, ezt senkitől nem akarnánk elvenni.

„Új” külső

Kék haj, nyelvpiercing, tetoválás, szokatlan cuccok, amiket aztán új hobbik is követnek. Kicsit gondolkodj el rajta: ez tényleg te vagy, vagy csak a szakítás utáni őrület kényszerítette rád ezt a furcsa, új külsőt?

Nagy zabálás

Az alkohol mellett az étel, különösen az édesség jelenthet veszélyeket tartogató csábítást egy kapcsolat vége után. A finomságok majszolásából származó komfortérzet gyorsan és praktikusan tudja helyettesíteni a szerelem hagyta űrt, de a féktelen zabálás sem egészségügyileg, sem a problémamegoldás szempontjából nem jó ötlet…

Magánnyomozás
Állandóan ellenőrizgeted exed közösségi médiás oldalait, és azonnal nyomozásba kezdesz, ha meglátsz egy gyanús lájkot vagy kommentet? Teljesen felesleges ezzel foglalkoznod: egyrészt csak magadnak nehezíted meg a szakítást, másrészt muszáj elfogadnod, hogy már nincsen közötök egymáshoz.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top