Család

Ezért kösd be mindig a gyereket az autóban!

Akár tragédiával is végződhetett volna a történet, ha az anyuka nem figyel oda arra, hogy alaposan becsatolja a gyerekeit a gyerekülésben.

Egy amerikai családanya, Jenna Casado Rabberman 6 hetes és 3 éves kisfiával tartott hazafelé, amikor pár percre az otthonuktól még megállt tejet venni. Egy autós mögöttük áthajtott a piros lámpán és beléjük rohant. Az autójuk gyakorlatilag rommá tört, az anya és a két kisfiú azonban karcolásokkal megúszta a balesetet

A gyerekek a lenti képen látható gyerekülésekben ültek, megfelelően becsatolva. Ennek köszönhető, hogy nem esett komolyabb bajuk.

Az anya eredetileg csak a családnak és a barátoknak szánta a balesetről szóló posztot a Facebookon, ám mostanra majdnem kétszázezeren osztották meg, és közel 45 ezeren szóltak hozzá.

Az üzenet pedig nagyon lényeges: soha, de tényleg soha ne sajnáljátok azt az 1-2 percet indulás előtt, míg alaposan bekötitek a gyerekeket az autóban! A testi épségük, de akár az életük is múlhat rajta. Ennél semmi sem sietősebb, és semmi sem fontosabb!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top