Család

Kidobta a felesége fogamzásgátlóját, majd videóra vette, ahogy kiakad a neje

A feleséged fogamzásgátlóját kidobni melyik univerzumban vicces?

Ian Somerhalder, a Lost és a Vámpírnaplók sztárja és a felesége, Nikki Reed egy podkasztban arról beszéltek, hogyan döntötték el, hogy gyereket vállalnak. A hallgatók egy részét eléggé megdöbbentette, amit a színésznő mondott:

Amikor a férjem, kidobta a fogamzásgátlómat!

A színész azt mesélte, hogy amikor Barcelonában nyaraltak, akkor egyszerűen kivette a felesége táskájából, a felesége tudta nélkül, a fogamzásgátló tablettáit, és kidobta. Mindezt azért, mert korábban egy baráti vacsoránál szóba került, hogy akarnak majd gyereket. „Eldöntöttük, hogy akarunk gyereket, csak idő kérdése. Szegény Nikki nem sejtette, hogy kidobom majd a fogamzásgátlóit. Egyébként pont egy új pakk volt, és egyesével kellett kidobnom a tablettákat, ami egy csomó munka volt. Különösen egy kis sangria után” – tette hozzá Somerhalder, ez a szimpatikus ember. A színész még azt is felvette videóra, ahogy a felesége kiakadva veszi tudomásul, hogy nincs meg a fogamzásgátlója. De Nikkit ez nem riasztotta el attól, hogy közös gyereket vállajon Iannal.

 

A történeten aztán a házaspár jót nevetett, és a férj még hozzátette, hogy valójában most esik le neki, hogy ő döntötte el, hogy mikor legyen gyerekük. Valószínűleg azt nem látták jönni, amit ezután kaptak az internet népétől. A férfit konkrétan azzal vádolták többen, hogy ez „reprodukciós abúzus”, és szerintem is igazuk van. Nekem olyan naiv elképzeléseim vannak, hogy ezt együtt döntik el a párok, és egyik félnek sincs joga kijátszani a másikat. Jókat kacagni a történeten rettenetes üzenet. Nikki Reednek valószínűleg sok döntésbe nincs beleszólása, ha az első kiakadás után neki teljesen oké, hogy a férje egy erőszakos bunkó, és simán meghoz egy életre szóló döntést egyedül, ami egyébként a felesége testéről is szól. Oké, elmondták, hogy arról beszéltek már, hogy legyen gyerekük, de nem mindegy, hogy holnap, vagy mondjuk jövőre, esetleg öt év múlva. Persze Nikki Reed kiakadt, és azt írta a Twitterén, hogy egyáltalán nem kényszerítette a férje, és szomorú, hogy a gyerekvállalás gyönyörű pillanatait így elrontották számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top