Család

Rabtársai is kerülik a gyerekgyilkos anyát

Látogatója sincs a nőnek, akit kislánya brutális megöléséért tényleges életfogytiglani börtönre ítélt a bíróság első fokon.

2015 áprilisában az alkoholproblémákkal küzdő anya egy tatai panzióban vitte kislányát, az akkor 8 éves Laurát a tavaszi szünetre. A nő több liter alkohol elfogyasztása után a gyereket gyógyszerekkel elkábította, majd több mint 100 késszúrással brutálisan megölte. Később elaludt, majd miután felébredt, a kislány testét betakarta, és újabb adag italt vásárolt. Az apa, miután nem tudta elérni őket telefonon, bejelentést tett a rendőrségen.

A panzió alkalmazottjai a körözési kép alapján felismerték a folyamatosan részeg és összevissza beszélő nőt, és azonnal hívták a rendőröket. Így találták meg a halott kislányt a panzió emeleti szobájában, aki mellett ott ült az anyja, teljesen érzéketlen állapotban.

A bíróságon az anya később azt vallotta, hogy haragját az váltotta ki, hogy kislánya a mostoháját anyának nevezte, és tőle tudta meg azt is, hogy a család külföldre akar költözni. Állítása szerint imádta a gyermekét, az élete egyetlen értelme volt, még akkor is, ha régóta nem élt vele, pontosan alkoholproblémái miatt.

A nő a kalocsai börtönben egyszemélyes cellában ül, ideje nagy részében a kézicsomagoló­ üzemben dolgozik.

A Tatabányai Törvényszék a nőt első fokon tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte. Amennyiben jóváhagyják a határozatot, és nem kerül másodfokra az ügy, a nő sosem szabadulhat a börtönből. 

A Blikk információja szerint bár korábban volt öngyilkossági kísérlete a nőnek, most teljesen kiegyensúlyozottan viselkedik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top