Család

5 jel, hogy egyáltalán nem bízol a partneredben

Sokat koptatott, mégis arany igazság, hogy a jó kapcsolat alapja a bizalom. Ideje magadba nézned: te megbízol a másikban?

Bizonyítékot vársz

Nem elég a másik szava, rendszeresen bizonyítania is kell, hogy valóban igazat mondott – különösen olyasmire kell itt gondolni, mint a „Hol és kivel voltál?”-kérdések. Ha nem hiszed el, amit mond, már régen nagy problémák vannak a kapcsolatotokkal.

Ellenőrzöd a neten

Ha állandóan a Facebook-oldalát böngészed, hogy lásd, kiknek osztogatja a lájkokat, ne adj’ isten még be is lépsz levelezésébe, ideje elgondolkodnod rajta, miért nem tudsz megbízni benne?

Folyamatosan féltékenykedsz

Azonnal befeszülsz, és valami rosszat sejtesz, ha feltűnik egy szép nő vagy jóképű férfi a másik mellett? Arról kérdezgeted őt, ő is vonzónak találja-e az illetőt, de ha nemmel felel, hazugsággal vádolod.

Vádaskodsz

Megesik, hogy még mielőtt ismernéd egy helyzet minden részletét, magadban máris a legrosszabbra gondolsz, ezért vádaskodni kezdesz. Ez a bizalmatlanság káros az egész kapcsolatnak, ráadásul igazságtalan a másikkal szemben.

Beosztanád az idejét

Ha a másik elszabadul egy kis külön programra, már az első perctől azt várod, mikor ér haza. Ha pedig késik a megbeszélt időponthoz képest, azonnal beindul benned a féltékenykedő, birtokló szörnyeteg. 

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top