Család

Az úttesten kószált egyedül a kisfiú Pesten, sokan elmentek mellette

Pesterzsébeten kóborolt egy 4-5 éves kisgyerek egyedül az úton este, már sötétben. Többen mentek el a síró gyerek mellett, de segíteni végül egy ott lakó ment le.

„Keserves gyermek sírásra lettem figyelmes mire kimentem az erkélyre. Velem szemben egy alig pár talán 4-5 éves kisfiú az utca túl oldalán. Kivehetetlen volt mit mond. Besétált az út közepére miközben autók jöttem mentek. Senki sem kérdezte meg tőle, miért van egyedül. Jött a villamos majd azt hittem felszáll, mivel integetett neki. Párom lement megkérdezni tudunk-e segíteni, közben pontosan négyen sétáltak el mellette, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne” –írta ki Kitti a Pesten hallottam Facebook-csoportba.

„Én a rendőrséggel beszéltem míg a párom a kicsit nyugtatta. Először elment a szemben levő utcába, és nem kért a segítségbol, hisz idegenek vagyunk számára. Majd párom elkapta és nyakába borult sírva, mire jött egy kisteherautó…az édesapa és egy barátja ült benne. »Köszönöm,köszönöm…« Majd elhajtottak. Kérdem én…mind a villamos vezetőt,mind azt a 4 embert aki látta és elment mellette szerintük normális hogy vasárnap este 20:30 körül egy kisfiú teljesen egyedül kóborol a nyílt utcán?!?!?! Elszomorító és egyben felháborító hogy mindig van leljebb! Köszönöm a rendőrségnek a készséges munkáját mert azonnal kapcsoltak és segítettek bár megoldódott ugyan addigra,de ez borzalmas. Mindketten megrázva és döbbenten ülünk itt és nem találunk szavakat!” – folytatta Kitti a szívszorító beszámolót. Ti mit szóltok a történethez?

Forrás: Pesten hallottam Facebook-csoport

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top