Család

Egy terhesség összes napja egyetlen percben – videó

Évekig küzdött azért, hogy teherbe essen, megpróbált mindent, de hiába. Aztán, amikor kiderült, hogy mégis kisbabát vár, Jasmine várandósságának minden egyes napját megörökítette. A végeredmény pedig imádni való lett.

Jasmine Katatikarn népszerű blogger, ő és kis családja mindennapjait több mint 25 ezren kísérik figyelemmel az Instagramon. Most éppen azzal kerültek a figyelem központjába, hogy a fiatal anyuka kiposztolt egy szuper timelapse videót: mialatt kislányát várta, minden egyes nap lőtt magáról egy szelfit, és ebből készült a cuki kis összeállítás. A videót különösen szerethetővé teszik az előzmények – Jasmine és férje ugyanis öt éven keresztül megtett mindent annak érdekében, hogy kisbabájuk szülessen, de hiába több inszemináció és lombikbébi-kezelés, nem akart összejönni a dolog. Az orvosok kevesebb mint egy százalékra becsülték a valószínűségét, hogy valaha közös gyerekük lehet. Aztán amikor már egy kicsit talán maguk is elengedték az álmukat, mégis megtörtént a csoda. Amikor első kislányuk megfogant, a fiatal kismama eldöntötte, hogy a lehető legalaposabban dokumentálni fogja terhességét, és mindennap megörökíti egyre növekvő pocakját. Blogján pedig megírta évekig tartó meddőségi kálváriáját.

És ami a hab a torta tetején: Jasmine nemrég jelentette be, hogy kislányuknak hamarosan húga születik.

Ahogy fogalmaz, most van a terhessége legkellemesebb időszakában, hiszen már látszik növekvő pocakja, de még nem akkora, hogy nehezítené számára a mindennapokat.

Természetesen már készül a következő timelapse videó is, sőt, hogy a többi kismama is készíthessen magáról hasonlót, Jasmine csinált egy appot is, amivel könnyedén megtehetik.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top