Család

Örök barátság szövődött a teknős és a csálé fogú kutya között

Kissé furcsa, de imádni való párost alkot a kutya és a teknőc, akik nemcsak életüket, de a különleges barátságot is gazdáiknak köszönhetik.

A Larry névre keresztelt teknőst még 2009-ben fogadták örökbe, aztán 2011-ben jött Puka, akinek korábban egy hajléktalan férfi volt a gazdája, de egy ponton túl már nem tudta etetni az állatot. Mindkét mentett jövevény nagyra értékelte az új, szerető családot, és egymással is azonnal összebarátkoztak: Puka jóindulatú kíváncsisággal szimatolta körbe a teknőst, aki pedig egyáltalán nem félt tőle.

Az állatok azóta folyton együtt lógnak, Puka gyakran nyalogatja Larry páncélját, rendszeresen látni őket összebújva pihenni, ha pedig a teknős elkóborol valamerre a kertben, elég annyit mondani a kutyának, hogy „keresd Larryt”, és ő rekordidő alatt előkeríti barátját. Közös kalandjaikat egy hihetetlenül cuki Instagram-oldal is megörökíti – érdemes követni!

 

Nézegess még több cuki állatbarátságot az NLCafén:

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top