Család

Kipróbáltátok, és mi most megmutatjuk a véleményeteket! (X)

Szilvi edző és egyike azon szerencsés tesztelőinknek, akik kipróbálhatták az új Persil 360° teljes körű tisztaság mosógélt. 100 olvasónk kapott lehetőséget a termék kipróbálásra, mert őszintén kíváncsiak voltunk a véleményükre.

„Edzőként dolgozom, és a szabadidőmet is sporttal töltöm, lehetőleg a szabadban. Állandóan tele a szárító a fitneszcuccaimmal. Szeretem, ha a mosószerem amellett, hogy tökéletesen tisztít, óvja is a ruháimat, hiszen nagyon gyakran mosom őket. És az illat is fontos nekem – jó érzés friss, üde illatú cuccokban lépni be az edzőterembe.

Alaposan leteszteltem az új Persil mosógélt, az edzőtermi ruháimat, a túrázós cuccaimat, a bringás szerkómat és a finom anyagú fehérneműimet is mostam vele. Nekem bevált, azóta a barátnőim is ezt használják!”

Szilvi véleményét többen is osztották, hiszen a tesztben részt vevő olvasóink 96%-a mondta azt, hogy nagyon elégedett a termékkel, hogy a gél gyengéd a ruhához, és hogy ajánlaná ismerősének.

Réka igazán fiatalon vált önállóvá és önellátóvá. Az ő véleményét is sokan osztják, hiszen a tesztelőink 94%-a egyetért azzal az állítással, hogy a Persil 360° teljes körű tisztaság mosógél tisztává varázsolja a ruhát, és a 90%-uk szerint hatékonyan távolítja el a foltokat.

Réka (24)

„Régi álmomat váltottam valóra, amikor megnyitottam a saját kis cukrászdámat. Rengeteget dolgozom, ha kell, beállok a pénztárba, sütni vagy felszolgálni is, de nagyon élvezem. Vigyázok a ruháimra, de azért gyakran előfordul, hogy véletlenül egy kis kávé, csoki landol a nadrágomon vagy a felsőmön.

Nagyon kíváncsi voltam, vajon mit tud ez az új mosógél, és meglepetésemre a legtöbb folttal szemben hatékony volt. Még a kedvenc, bézs színű pamutblúzomat is megmentette, amikor gyümölcsfoltos lett!”

Vivien fiatalos lendületéhez hozzá tartozik a ragyogó fehérség. Tesztünkből kiderül, hogy ezzel egyáltalán nincs egyedül. A résztvevők 87% szerint ugyanis tényleg ragyogó fehérséget biztosít a termék, 90% szerint nem kell sokat használni belőle, és 86% megbízhatónak mondja ezt a terméket.

Vivien (27)

„ Alapból barna a bőröm, és nyáron imádok napozni, télen pedig havonta egy-két alkalommal szolizok. Nagyon szeretem a fehér cuccokat, szerintem kimondottan jól állnak nekem. Azt viszont nem kedvelem, hogy nagyon óvatosan, de alaposan kell mosni őket. Eddig hiába figyeltem oda rájuk, sajnos nem mindig lettek tökéletesen tiszták. Ezzel az új mosógéllel azonban tényleg gyönyörű hófehérek lettek a kényes blúzaim, a pulóvereim és még a fehér nadrágjaim is!”

 

Próbáld ki te is a Persil 360° teljes körű tisztaság mosógélt, mert bízunk benne, hogy te is elégedett leszel az új termékkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top