Család

15 jel, hogy a pasid rendes ember, de nem ő az igazi

Ha ezek a jelek igazak rád, akkor érdemes elgondolkodnod, hogy tényleg tovább akarod-e pazarolni az idődet egy nem neked való férfi mellett.

1. Úgy érzed, csak tetteted magad a társaságában. Megcsókolod, lefekszel vele, azt mondod, szereted, de csak azért, mert tudod, hogy egy párkapcsolatban a barátnő megteszi ezeket a dolgokat.

2. Amikor megcsókol, nem szikrázik körülöttetek a levegő. És soha nem érzel rá késztetést, hogy flörtölj vele. Néha úgy érzed, csak barátság, ami köztetek van, nem pedig párkapcsolat.

3. Minden közös képetek, amit a Facebookra felteszel, nagyon aranyos rólatok, de az emlékeid nem olyan nagyszerűek. Lehet, hogy veszekedtetek, vagy csak unalmas volt a délután. Mindegy mi történt, a lényeg, hogy a fotókon boldogabbnak tűnsz, mint azon a napon érezted magad a valóságban.

4. Ha együtt vagytok, az jár az eszedben, mennyi minden mást tudnál csinálni. Tanulni. Edzeni. Sorozatot nézni. Inni a barátaiddal. A pasiddal együtt lenni már kötelességgé vált, olyan, mint bármelyik másik házimunka számodra.

5. Komolyan fontolgatod, hogy szakítasz vele. De aztán eszedbe jut, hogy milyen kedves és rendes, különben sem csinált semmi rosszat, amiért szakítanod kellene, és remek ember, milyen gonosz lennél, ha kidobnád.

6. Kényelmetlenül érzed magad, ha elmondja, mennyire szeret, vagy tesz érted valamit, mert tudod, hogy sokkal többet érez irántad, mint te iránta. Csalónak és szélhámosnak érzed magad.

7. Mivel nem érdekel a saját kapcsolatod, ezért folyton összevesztek az olyan apróságokon, mint hogy merre kell tekeredjen a vécépapír vagy hogy milyen sokáig tudjátok visszatartani a levegőt.

Részlet a New Girl című sorozatból

8. Nem szokott hiányozni. Nem várod, hogy találkozzatok, jobban érzed magad nélküle.

9. Azon kapod magad, hogy másokról álmodozol, fantáziálsz nagy szerelemről és szexről más emberekkel. Nem csalnád meg sosem a valóságban, csak azon tűnődsz, milyen lenne új férfiakkal randizni.

10. Nincsenek közös pontok. Elmész vele a focimeccsre, ő pedig elkísér a romantikus filmre, de mindketten utáljátok az egészet, amíg ott vagytok.

11. Amikor nincs veled, nem írsz neki túl gyakran. Sőt amikor együtt vagytok, akkor sem beszélsz túl sokat. Általában inkább a szexet választod a lelkizés helyett. Nincs mondanivalód a számára. Nincs bennetek sok közös.

12. Nem nevet a vicceiden. Néha nem is érti, miről beszélsz. Teljesen más a humorotok, amitől fura helyzetekbe kerültök.

13. Törődsz vele, de nem érint mélyen, ha boldognak vagy szomorúnak látod. Nem érzed közel magadhoz annyira, mint amennyire egy párkapcsolatban kellene.

14. A barátaid bizalmatlanok vele. Nem arról van szó, hogy nem szeretik, csak látják, hogy nem nagyon passzoltok egymáshoz.

15. Megrémít a házasság gondolata. Elég jól elvagy most, de ha belegondolsz, hogy egész életedben ezt az embert kellene nézned, tudod, hogy nem bírnád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top