Család

Három gyerek éhezhet, mert egy tolvaj ellopta a család pénzét

Az édesapa egy idős férfinek segített az utcán, amikor ellopták a táskáját. A két kislány most megy óvodába, a kisfiú pedig Down-szindrómás, ami sok kiadással jár.

A háromgyerekes édesapa, Rudolf egy elesett idős férfin segített Hódmezővásárhelyen. Letette a földre a táskáját, amivel valaki egy óvatlan pillanatban kereket oldott. 

Pásztor Katalin, az édesanya azt mesélte a Borsnak, hogy miután férje felhívta, mindketten nagyon elkeseredtek, ugyanis a táskában volt a család szeptemberre szánt, megmaradt 40 ezer forintja.

Feljelentést tettek a rendőrségen, és órákkal később meg is lett a táska egy közeli utca kukájában, de a pénztárca teljesen üres volt. 

Az ellopott 40 ezer forint a létszükségletet jelenti a családnak, az is gondot fog okozni nekik, ahogy enni adjanak a három kisgyereknek. A két kislány ráadásul most megy óvodába, ami miatt sok dologra lenne szükségük. Kisfiuk Down-szindrómás, sok időt kell kórházban töltenie, és a betegsége miatt több drága gyógyszert kell szednie. 

A szülők abban bíznak, hogy a tolvaj meggondolja magát, és visszaadja nekik a pénzt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top