Család

Testvére meggyilkolása után a halálba rohant autójával

Csütörtök hajnalban egy 23 éves férfi autójával karambolozott egy tehergépkocsival Bonntól nem messze. A balesetet a fiatalember nem élte túl, és úgy tűnik, hogy ez is volt a célja.

A Bonntól nem messze, Euskirchennél balesetet szenvedő férfiről csak pénteken derült ki, hogy valószínűleg öngyilkos akart lenni így, mert nem sokkal a halálos kimenetelű ütközés előtt megölte a bátyját a családi házukban.

A 27 éves testvér holttestére a szülők találtak rá csütörtök délután, amikor nyaralásukról hazatértek. Fiuk vérbe fagyva feküdt a lépcsőházban – írja a Bors német forrásra hivatkozva.

Még az éjszaka elvégzett boncolás is megerősítette, hogy halálra szúrták a férfit. Úgy vélik, hajnali három és négy között gyilkolták meg. A bochumi rendőrség gyanúja a később meghalt fiatalabb fiúra terelődött, aki még a szüleinél élt a házukban. Valószínűleg veszekedhettek a gyilkosság előtt, de az egyelőre tisztázatlan, hogy min.

 Ha segítségre lenne szükséged:

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresd fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top