Család

Viháncol a boldogságtól a Down-szindrómás fiú, amikor betoppan a nővére – megható videó

Ha szükséged van valamire, ami megmelengeti a szívedet ezen a késő nyári napon, akkor a legjobb helyen jársz!

Jessica Evans 21 éves, a Georgia-beli Snellville-ben él. Az otthonától távol jár ugyan egyetemre, de igyekszik minél többször hazamenni a családjához. Az egyik indoka ennek, hogy van egy öccse. David nagyon különleges, csupaszív ember, és születése óta rendkívül erős a kötelék közte és a nővére között. David most 15 éves és Down-szindrómás.

Jessica pedig imád meglepetést szerezni a tesójának, így aztán rendszerint titokban tartja előtte, mikor tervezi a legközelebbi hazautazását. Amikor aztán megérkezik, David rendszerint kitörő örömmel ugrik a nyakába. 

“Rengetegszer előfordult, hogy fogalma sem volt az érkezésemről. Ilyenkor mindig elrejtőztem valahol, anyu háta mögött vagy a kocsiban, és sokszor megtörtént az is, hogy elé mentem, mikor jött az iskolabusszal. Aztán amikor leszállt, volt nagy meglepetés” – mesélte a lány a People magazinnak.

Ezekből a fantasztikus pillanatokból egy klipet készített Jess, amit a minap ki is posztolt a Twitteren. Talán mondanunk sem szükséges, futótűzként terjed az interneten a megható videó.

“Mindenkinek, akinek épp rossz napja van: itt egy videó a kisöcsémről. Minden alkalommal, amikor titokban hazautazom, így reagál, amikor meglát.” 

Parancsoljatok, papírzsepi legyen kéznél:

“Ugyanezt a boldogságot érzem én is minden alkalommal, amikor találkozunk. Ő az éltem értelme, egyszerűen imádom. Nem is tudom, mihez kezdenék nélküle” – így a lány, akinek bejegyzése nagyon megindította az internetezőket, és válaszként többen szívmelengető fotót vagy videót osztottak meg a poszt alatt, amelyen a testvérükkel pózolnak:

Jessica pedig azt tervezi, hogy rendszeresen tesz majd fel új videókat Davidről, aki szerinte olyan, akár egy kis napocska – fényt visz az emberek mindennapjaiba. A fiúnak egyébként most új korszak kezdődik az életében – szeptembertől ugyanis középiskolás lesz. Természetesen tudja azt, hogy mekkora sikert aratott a klipje a neten, és valahányszor szóba kerül ez otthon, sugárzik az örömtől. “Igen, egy igazi rocksztár vagyok” – nyugtázza elégedetten kvalitásait.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top