Család

Szülei meggyilkolására és öngyilkosságra biztatott egy 12 évest

A férfi egy online játék közben ismerkedett meg 12 éves áldozatával, és férkőzött bizalmába.

A szervezett bűnözés elleni hatóság temesvári ügyészei 24 órára őrizetbe vettek egy bukaresti férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy a szülei meggyilkolására és öngyilkosságra biztatott egy 12 éves temesvári lányt, akit az interneten ismert meg – írja a foter.ro.

A nyomozók kiderítették: a férfi egy online játék közben “szedte fel” az áldozatát, akivel a Facebookon folytatta a társalgást, idővel a kiskorú bizalmába férkőzve. Rávette, hogy szexuális tartalmú felvételeket készítsen magáról. Sőt a lány el akart menni hozzá Bukarestbe, hogy személyesen is találkozzon vele, de a szülei miatt ezt nem tehette meg.

Ekkor a gyanúsított azzal állt elő, hogy a lány ölje meg a szüleit, akik azonban még időben felfedezték a beszélgetéseket, lányukat pedig beutaltatták a pszichiátriára. A tini viszont a többi páciens telefonjait használva továbbra is tartotta a kapcsolatot a férfival, aki arra biztatta, hogy ölje meg magát. 

A 27 éves férfi ellen kiskorút ábrázoló pornográfia és szexuális visszaélés miatt indítottak eljárást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top