Család

A világ legféltékenyebb pasija ezzel a listával engedte el barátnőjét egyetemre

Az internet szóhoz sem jut a betegesen féltékeny fiú listája láttán, ami többek közt azt is megtiltaná barátnőjének, hogy más fiúkkal szóba álljon az egyetemen.

Nem egyszerű a pároknak, ha más egyetemekre mennek, de ideális esetben a szeretet és a bizalom segít átvészelni az egymástól távol töltött időt. Van azonban olyan is, aki egyszerűen nem bírja elviselni, hogy a másik nincsen szem előtt, mint például ez a kontrollmániás, ijesztően féltékeny fiú, akinek hajmeresztő listájától kiakadt az internet.

A netet körbejáró képen egy sms látható, amiben a fiú leírja barátnőjének, hogyan is kell viselkednie majd az új helyen. Erős felütés a csupa nagybetűvel írt: SEMMI PASIZÁS és SEMMI PIA, amit a biztonság kedvéért meg is ismétel néhányszor. Majd kitér rá, hogy a lány legyen ügyes, viselkedjen jól, és hogy neki különben is elég nehéz ez, mert annyira jó ember, hogy ő maga sosem jár el bulizni.

A világ legféltékenyebb pasija ezzel a listával engedte el barátnőjét egyetemre
SEMMI PASIZÁS, SEMMI PIA

“Ha írok neked, te válaszolsz. Egy buli soha nem lehet fontosabb nálam. Jobb, ha figyelsz, hogy mi csinálsz, semmit ne tegyél, ami tönkretheti köztünk a dolgokat! Tudom, hogy nem fogsz, de nem árt néha egy kis emlékeztető” – írja a betegesen féltékeny fiú.

A végén még megerősíti a SEMMI PASIZÁS, SEMMI PIA üzenetet, majd hozzáteszi, hogy barátnője hívja fel este, és meséljen el minden részletet. Sok szerencsét a lánynak az egyetemi évekhez!

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top