Család

Összeomlott az autós, aki Ópályiban elgázolta Sebastiant

László, a sofőr képtelen beszélni a történtekről, miközben az általa elgázolt kétéves kisfiú túl van az életveszélyen.

Mintha kicserélték volna az Ópályiban történt gázolás óta Lászlót – mondták a Blikknek a férfi ismerősei. A sofőrt mindig jókedvű, jó humorú gyerekként ismerték, a baleset óta azonban csak árnyéka önmagának.

Mint megírtuk, László múlt kedden este hiába taposta tövig a féket, már nem tudta idejében megállítani autóját, így elütötte a kétéves Sebastiant Ópályi határában. A férfi ugyan megállt segíteni, de a helyiek azt tanácsolták neki, hogy hajtson tovább, nehogy meglincseljék.

A gyerek az ütközés erejétől métereket repült, a kórházba életveszélyes állapotban vitték, többször megműtötték, állapota javult.

A Blikk a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs­ osztályára hivatkozva azt írja, hogy a gyermeket elgázoló férfi ellen büntetőeljárást indítottak közúti baleset gondatlan okozása miatt. Azt is elmondták, hogy a vizsgálatok még nem zárultak le, így még nem lehet kizárni a szülői felelősséget sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top