Család

Hároméves öccsével ment suliba a 17 éves lány – netes hős lett

A piciért a szülők mentek volna a bölcsibe, de egy családi vészhelyzet miatt egyikük sem tudott elszabadulni. Legidősebb gyermekük egy percig sem gondolkodott, mi legyen, és még az órájára is odaért.

A 17 éves Stilesnak négy kisebb testvére van, így már hozzászokott ahhoz, hogy néha be kell segítenie a szüleinek. Arra azonban, ami a közelmúltban történt velük, egész mostanáig nem volt példa. “Egy családi vészhelyzet miatt úgy alakult, hogy sem én, sem a férjem nem tudtunk elugrani Jamesért a bölcsibe” – mesélte az ABC News amerikai hírcsatornának a gyerekek édesanyja, Curry.

Hozzátette, végső kétségbeesésükben kérték meg legidősebb lányukat, hogy a tanítási nap közepén, kezdődő órája előtt ugorjon el öccséért. A szülők egyébként arra számítottak, hogy lányuk hazaviszi majd a kisfiút, és le kell igazolniuk a hiányzását, ám Stiles nem szeretett volna elmulasztani egyetlenegy órát sem. Így aztán magával vitte James-t a suliba, ahol nővérnek tanul.

A lányról, ahogy alvó öccsével az ölében hallgatja az előadást, egyik osztálytársa készített megható fotót, amit azonnal fel is töltött az Instagramra. Később Stiles a képet megmutatta szüleinek is, akik alig jutottak szóhoz. “Kezdetben féltem, hogy a túl nagy korkülönbség miatt nem lesz szoros a kapcsolat Stiles és az öccse között. Ez a kép szerencsére bebizonyította, hogy a félelmem teljesen alaptalan volt” – árulta el Curry.

Olvass még többet a testvérekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top